Η Επιστήμη Πίσω από το Cordyceps Sinensis & τον Καρκίνο


Το Cordyceps Sinensis, είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι
, χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το Cordyceps Sinensis έχει σημαντικά οφέλη στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Σε αυτό το άρθρο, εμβαθύνουμε στην επιστήμη πίσω από το Cordyceps Sinensis και τις δράσεις του στον καρκίνο.

Εισαγωγή: Ο καρκίνος είναι μια πολύπλοκη ασθένεια που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Οι παραδοσιακές θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία, έχουν σημαντικές παρενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Αυτό έχει οδηγήσει σε αυξημένο ενδιαφέρον για εναλλακτικές θεραπείες, όπως φυσικά προϊόντα, που συμπληρώνουν τις συμβατικές θεραπείες.

Η επιστήμη πίσω από το Cordyceps Sinensis και τον καρκίνο:

Το Cordyceps Sinensis είναι ένας τύπος παρασιτικού μύκητα που αναπτύσσεται στις προνύμφες ορισμένων κάμπιων που βρίσκονται στο οροπέδιο του Θιβέτ. Έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες για την αντιμετώπιση ποικίλων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.


το Πιστοποιημένο DXN Cordyceps Sinensis


Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του Cordyceps Sinensis προέρχονται από τις βιοδραστικές ενώσεις του, συμπεριλαμβανομένων των πολυσακχαριτών, της κορντισεπίνης και της αδενοσίνης. Αυτές οι ενώσεις έχει αποδειχθεί ότι έχουν αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και ανοσοτροποποιητικά αποτελέσματα, τα οποία παίζουν ρόλο στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση με φυσικό τρόπο του καρκίνου.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το Cordyceps Sinensis έχει οφέλη στους ακόλουθους τύπους καρκίνου:

Καρκίνος του πνεύμονα:

Το Cordyceps Sinensis έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικά αποτελέσματα στα καρκινικά κύτταρα του πνεύμονα αναστέλλοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και προκαλώντας κυτταρικό θάνατο. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα.

Καρκίνος του μαστού:

Μελέτες έχουν δείξει ότι το Cordyceps Sinensis μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων του μαστού και να προκαλέσει απόπτωση (προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος). Έχει επίσης αντι-αγγειογενετική δράση, η οποία μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη και εξάπλωση των όγκων.

Καρκίνος του προστάτη:

Το Cordyceps Sinensis έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικά αποτελέσματα στα καρκινικά κύτταρα του προστάτη προκαλώντας απόπτωση και αναστέλλοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.


Παρακολουθήστε το Επίσημο Βίντεο για το Cordyceps Sinensis 


Καρκίνος στο συκώτι:

Το Cordyceps Sinensis έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικά αποτελέσματα στα καρκινικά κύτταρα του ήπατος προκαλώντας απόπτωση και αναστέλλοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Έχει επίσης ηπατοπροστατευτική δράση, η οποία μπορεί να προστατεύσει το ήπαρ από βλάβες που προκαλούνται από καρκίνο και χημειοθεραπεία.

Καρκίνο του παχέος εντέρου:

Μελέτες έχουν δείξει ότι το Cordyceps Sinensis μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου και να προκαλέσει απόπτωση. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.


το Πιστοποιημένο DXN Cordyceps Sinensis


Συχνές ερωτήσεις:

Μπορεί το Cordyceps Sinensis να θεραπεύσει τον καρκίνο; Το Cordyceps Sinensis δεν είναι θεραπεία για τον καρκίνο. Ωστόσο, έχει σημαντικά οφέλη στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου, αναστέλλοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και προκαλώντας απόπτωση.

Είναι το Cordyceps Sinensis ασφαλές για καρκινοπαθείς; Το Cordyceps Sinensis είναι γενικά ασφαλές για καρκινοπαθείς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν χρησιμοποιήσετε το Cordyceps Sinensis καθώς μπορεί να αλληλεπιδράσει με ορισμένα φάρμακα.

Πώς λαμβάνεται το Cordyceps Sinensis; Το Cordyceps Sinensis διατίθεται σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, σκόνες κτλ. Η συνιστώμενη δοσολογία ποικίλλει ανάλογα με τη μορφή του Cordyceps Sinensis και την πάθηση που αντιμετωπίζεται.


Συμπέρασμα:

Το Cordyceps Sinensis, ένα φαρμακευτικό μανιτάρι, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον λόγω του ότι έχει σημαντικά οφέλη στην πρόληψη του καρκίνου. Οι βιοδραστικές ενώσεις του, συμπεριλαμβανομένων των πολυσακχαριτών, της κορντισεπίνης και της αδενοσίνης, έχουν αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και ανοσοτροποποιητικά αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να αναστείλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και να προκαλέσουν απόπτωση.

Αν και το Cordyceps Sinensis δεν είναι θεραπεία για τον καρκίνο, μελέτες έχουν δείξει σημαντικά οφέλη του στον καρκίνο του πνεύμονα, του μαστού, του προστάτη, του ήπατος και του παχέος εντέρου. 


Συμπερασματικά: Η επιστήμη πίσω από το Cordyceps Sinensis και τον καρκίνο είναι πολλά υποσχόμενη. Οι βιοδραστικές ενώσεις του έχουν δείξει οφέλη στην πρόληψη του καρκίνου. 


Ανώτερη Ποιότητα Κορντισεπς από την DXN Pharmaceuticals - 100% βιολογικο Cordyceps - Γνωστοποίηση ΕΟΦ: Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 24073/2-04-2012 Συσκευασία: 60 κάψουλες των 450 mg - Υλικό για την κάψουλα: hypromellose (φυτική πηγή), NIFNS: 4429/2009 - DXN Pharmaceutical Sdn. Bhd.Wisma DXN 213, Lebuhraya Sultan Abdul Halim, 05400 Alor Setar, Kedah Darul Aman, MalaysiaTel.: 604-9162 728 /9162 719

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο Cordyceps για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητας). 

Μύκητας, Παραδοσιακό φάρμακο, Παρασιτικός, Κινεζική ιατρική, Μύκητας Caterpillar, Φαρμακευτικό μανιτάρι, Ιμαλάια, Οφέλη για την υγεία, Adaptogen, Ανοσοποιητικό σύστημα, Ενέργεια, Αντιφλεγμονώδες, Αντιγήρανση, Αντιοξειδωτικό, Αντοχή, Σθένος, Αναπνευστικός, Λειτουργία των νεφρών, Ηπατική λειτουργία, Κατά του όγκου, Θεραπεία του καρκίνου, Ηπατίτιδα Β, Διαβήτης, Χοληστερίνη, Μύκητας, Παραδοσιακή ιατρική, Παρασιτική, Κινέζικη Ιατρική, Μύκητας Caterpillar, Φαρμακευτικό μανιτάρι, Ιμαλάια, Οφέλη για την υγεία, Προσαρμογόνο, Ανοσοποιητικό σύστημα, Ενέργεια, Αντιφλεγμονώδες, Αντιγηραντικό, Αντιοξειδωτικό, Αντοχή, Ανθεκτικότητα, Αναπνευστικό, Νεφρική λειτουργία, Ηπατική λειτουργία, Κατά του όγκου, Αντικαρκινική θεραπεία, Ηπατίτιδα Β, Διαβήτης, Χοληστερίνη