Συχνές Ερωτήσεις για το μανιτάρι Cordyceps Sinensis - κόρντισεπς σίνενσις

Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Cordyceps

Το Cordyceps Sinensis χρησιμοποιείται για τη ανακούφιση του βήχα, της χρόνιας βρογχίτιδας, των αναπνευστικών διαταραχών, των νεφρικών διαταραχών, της νυχτερινής ούρησης, των ανδρικών σεξουαλικών προβλημάτων, της αναιμίας, του ακανόνιστου καρδιακού παλμού, της υψηλής χοληστερόλης, των ηπατικών διαταραχών, της ζάλης, της αδυναμίας, του βουητού στα αυτιά, της ανεπιθύμητης απώλειας βάρους στους εθισμούς κτλ.


Είναι το Cordyceps sinensis μανιτάρι;

Το Cordyceps sinensis ή κόρντισεπς είναι ένα είδος φαρμακευτικού μανιταριού και έχει αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη. Το Cordyceps χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, και είναι πλέων διαθέσιμο ως συμπλήρωμα διατροφής.


Πού μεγαλώνουν τα Cordyceps;

Τα Cordyceps βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, αλλά βρίσκονται πιο συχνά στην Ασία , με τη μεγαλύτερη πυκνότητα ειδών που βρίσκεται στα τροπικά δάση. Το παραδοσιακό Cordyceps Sinensis αναπτύσσεται φυσικά σε κάμπιες ψηλά στα βουνά της Κίνας.


Πόσα είδη Cordyceps υπάρχουν;

Το Cordyceps είναι ένα γένος μυκήτων ασκομυκήτων (σακουμύκητες) που περιλαμβάνει περίπου 600 είδη. Τα περισσότερα είδη Cordyceps είναι ενδοπαρασιτοειδή, παρασιτικά κυρίως σε έντομα και άλλα αρθρόποδα (επομένως είναι εντομοπαθογόνοι μύκητες). μερικά είναι παρασιτικά σε άλλους μύκητες.


Το Cordyceps αυξάνει την τεστοστερόνη;

μελέτη έδειξε ότι η λήψη συμπληρωμάτων Cordyceps όχι μόνο ενισχύει άμεσα τα επίπεδα LH και τεστοστερόνης στον ορό, αλλά βελτιώνει επίσης τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων


Το Cordyceps αυξάνει τα οιστρογόνα;

Ο Huang έδειξε ότι το Cordyceps περιέχει cordycepin, μια ουσία μοναδική στη φύση, ικανή να αυξήσει την παραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης (Huang BM, 2004). Το Reishi ή γανόδερμα και το Cordyceps αυξάνουν τη ροή του αίματος, χάρη στην αδενοσίνη, μια ουσία που έχει χρήσιμες αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες.


Παρακολουθήστε το Ιατρικό βίντεο για το Cordyceps Sinensis ↓ 


το Πιστοποιημένο Μανιτάρι Cordyceps Sinensis - Κόρντισεπς


Πόσο Cordyceps να πάρετε καθημερινά - Δοσολογία

Το Cordyceps DXN έχει φυσικά αποξηρανθεί και τοποθετηθεί σε κάψουλες, στις οποίες η μέση ποσότητα μανιταριού/κάψουλας σε σκόνη είναι περίπου 450 mg. Επομένως, συνιστάται γενικά η λήψη έως 2 κάψουλες πρωί ή και βράδυ για ήπια έως μέτρια υποστήριξη του ανοσοποιητικού και 2 ή 3 κάψουλες 2 με 3 φορές την ημέρα για συγκεκριμένες παθήσεις με ανοσοκαταστολή. Επικοινωνήστε για τη σωστη δοσολογία (6946 702139 Χανιωτάκης Αντώνης Mycotherapy γανοθεραπεία).)


Μπορείτε να καταναλώσετε το Cordyceps μακροπρόθεσμα;

Το Cordyceps είναι ένα μανιτάρι που μπορεί να ληφθεί βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα . Αυτός ο μύκητας είναι πλούσιος σε φυσικές δραστικές ενώσεις και το λαμβάνουμε καθημερινά χωρίς επιπτώσεις


Σε τι είναι καλό το Cordyceps Sinensis;

Οι παραδοσιακοί θεραπευτές συνιστούν τον μύκητα/μανιτάρι Cordyceps sinensis για «όλες τις ασθένειες» ως τονωτικό, επειδή ισχυρίζονται ότι βελτιώνει την ενέργεια, την όρεξη, την αντοχή, τη λίμπιντο, την αντοχή και τον ύπνο . Είναι ένας σπάνιος συνδυασμός κάμπιας και μύκητα που βρίσκεται στο Σικίμ σε υψόμετρα πάνω από 3.800 μ.


σε πόσο χρονικό διάστημα θα δούμε οργανικά αποτελέσματα ;

τα αποτελέσματα μπορεί να φανούν σε μόλις μία εβδομάδα χρήσης του κορντισεπς. Ακόμη περισσότερα οφέλη φαίνονται με την τακτική χρήση μιας σωστής ημερήσιας δόσης


Μπορείτε να καλλιεργήσετε Cordyceps sinensis;

Το sinensis μπορεί να αναπτυχθεί σε τεχνητά υποστρώματα με επιτυχία, η μεγάλης κλίμακας τεχνητή καλλιέργεια κινεζικών κορντικέπες ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα μετά από αρκετές δεκαετίες προσπαθειών και προσπαθειών. 

Πώς να διακρίνετε το αυθεντικό από το ψεύτικο Cordyceps Sinensis;

Εμφάνιση. Τα αυθεντικά είναι γνωστό ότι έχουν τέσσερα ζεύγη “ποδιών” 

είναι ελαστικά στο τράβηγμα, ενώ τα ψεύτικα είναι εύθραυστα.

Χρώμα... Οσμή... Αφού βάλετε σε νερό... Γεύση


Ενημερωθείτε για την σωστη χρήση του κορντισεπς σινενσις καταναλώστε cordycepς υψηλής διατροφικής αξίας. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά 6946 702139 με τον Χανιωτάκη Αντώνη Mycotherapy γανοθεραπεία



Πόσο κοστίζει το Cordyceps;

Στην πραγματικότητα, το άγριο Cordyceps sinensis κοστίζει πάνω από 20.000 δολάρια ανά κιλό, καθιστώντας το το πιο ακριβό μανιτάρι στον κόσμο.


Μπορούν οι άνθρωποι να μολυνθούν από το Cordyceps;

δε χρειάζεται να ανησυχούμε για κάτι τέτοιο. Το Cordyceps δεν μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους, καθώς το σώμα μας είναι καλύτερο από τα έντομα στο να επιτίθεται σε παθογόνα.


Το Cordyceps μας δίνει ενέργεια;

Το Cordyceps μπορεί να βοηθήσει στην αναπλήρωση ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο . εκχύλισμα Cordyceps ενίσχυσε την απόδοση της άσκησης “μεταφέροντας” ενέργεια στα κύτταρά μας.


Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να πάρετε το Cordyceps;

το πρωί. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το μανιτάρι είναι η ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, βελτιώνοντας ουσιαστικά τη λειτουργία σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό υποδηλώνει ότι το Cordyceps είναι καλύτερο να το λαμβάνετε το πρωί για μια δυναμωτική ώθηση στην ημέρα σας.


Είναι το Cordyceps καλό για τους πνεύμονες;

Το Cordyceps sinensis είναι ένας μύκητας που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως τονωτικό για να καταπραΰνει τον πνεύμονα για τη βελτίωση της κόπωσης και των αναπνευστικών ασθενειών.


Ανώτερη Ποιότητα Κορντισεπς από την DXN Pharmaceuticals - 100% βιολογικο Cordyceps - Γνωστοποίηση ΕΟΦ: Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 24073/2-04-2012 Συσκευασία: 60 κάψουλες των 450 mg - Υλικό για την κάψουλα: hypromellose (φυτική πηγή), NIFNS: 4429/2009 - DXN Pharmaceutical Sdn. Bhd.Wisma DXN 213, Lebuhraya Sultan Abdul Halim, 05400 Alor Setar, Kedah Darul Aman, MalaysiaTel.: 604-9162 728 /9162 719

 

Είναι το Cordyceps σκουλήκι;

Αυτό που οι Θιβετιανοί αποκαλούν το σκουλήκι στην πραγματικότητα δεν είναι ένα σκουλήκι αλλά ένας μύκητας - το Cordyceps sinensis, για την ακρίβεια - τρέφεται με προνύμφες καμπιων. ή για να δώσουμε στον μύκητα το πιο ποιητικό του όνομα, «χειμωνιάτικο σκουλήκι, καλοκαιρινό γρασίδι», επειδή η εμφάνισή του αλλάζει από το ένα στο άλλο με τις εποχές.


κορντισεπς, κόρντισεπς σίνενσις, Cordyceps Sinensis, Cordyceps, dxn Cordyceps , κορντισεπς παρενεργειες, μανιταρι κορντισεπς, Γανοδερμα και κορντισεπσ, cordyceps παρενεργειες, Cordyceps skroutz, cordyceps ιδιοτητες, cordyceps δοσολογια, Μανιτάρια cordyceps, Cordyceps dxn τιμη,  Cordyceps σκονη